Apel pentru solicitarea anularii autorizatiei ilegale a poligonului UM 0260

In acest context in care IGJR si MAI au inceput curatenia institutionala, facem apel la membrii si sustinatorii Asociatiei Cartier Padurea Baneasa sa mergem in corpore  la Ministerul de Interne pentru a solicita anularea autorizatiei ilegale a poligonului UM 0260 din anul 2005 si omologarea automata din 2008 (adica fara verificarea conditiilor de legalitate), pentru ca este incalcata Constitutia art 41 privind dreptul de proprietate. Va multumesc celor care deja ati contactat asociatia si ati exprimat interesul de a participa la aceasta intalnire . Trebuie sa inaintez tabelul cu participantii (doar numele, nu alte detalii).  Nu va fie frica, asta e sansa noastra de a se debloca situatia cartierului. Cu cat vom fi mai multi, cu atat vor intelege ca nu mai poate fi tolerata aceasta ilegalitate care afecteaza onorabilitatea institutiilor MAI si IGJR.

Sub juramantul de militar si deviza „Servesc Patria!„

Cine a contribuit la aceasta situatie de a se institui ilegal zona de siguranta abuziv peste terenuri private, pentru ca aveau atributii de conducere si decizie? asa cum ne-au transmis surse neoficiale:

1. gen. Costica Silion inspector general al IGJR, 2005-2009, condamnat 3 ani
  2.  colonel Nicolae Lecu , comandant UN 0260 in perioada 2004-2006 , condamnat 4 ani cu executare
  3. Inspector general adjunct al IGJR gen Nicolae Bontic 2005-2012, in rezerva, cu dosar la DNA cu 17 capete de acuzare
  4. comandant UM 0260 Corcodel Marian  2009-2017 ( dar lucra in unitate din 1994) arestat pentru 30 zile
  5. si altii care sunt deja in atentia organelor de ancheta.

La data de 1 martie 2005, generalul Costică Silion este numit în funcția de Inspector General al Jandarmeriei Române. În această perioadă a fost înaintat la gradele de general-maior (cu 2 stele) la 29 noiembrie 2005 [2], general-locotenent (cu 3 stele) la 10 decembrie 2007 și general (cu 4 stele) la 1 decembrie 2008 [3].