O scanteie de speranta

In data de 8 iunie 2017, pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a fost introdus  Proiectul de hotărâre privind împuternicirea Consiliului Local al Sectorului 1 și Primarului Sectorului 1 de a efectua demersuri, în numele Municipiului București, în vederea creării de noi drumuri/căi de acces pe raza Sectorului 1.

Cu 36 de voturi pentru si 11 voturi impotriva acest proiect a fost aprobat. Nu am inteles de ce grupul consilierilor USR a votat impotriva acestei hotarari , care este o solutie pentru mai multe zone din sectorul 1, inclusiv zona noastra, Cartierul Padurea Baneasa.

Adoptarea acestei hotarari reprezinta prima scanteie de speranta ca domnul Tudorache , Primarul sectorului 1, isi va respecta angajamentul semnat cu reprezentatii Asociatiei Cartier Padurea Baneasa in campania electorala din 2016 : ca vom avea utilitati :apa si canal si drumuri asfaltate!!!- revedeti pozele si angajamentul publicate pe siteul asociatiei ( fix acum un an!).

De 5 ani cel putin , Primaria Sector 1 ne-a facut cel mai frumos dar: ne-a daruit  speranta! ( a se citi promisiuni, promisiuni, promisiuni cu utilitati, si drumuri asfaltate ).

Citat Anatole France   "Putem să acceptăm dezamăgiri temporare, dar nu trebuie să ne pierdem niciodată speranța infinită." Martin Luther King

De 3 ani speram sa putem costrui, dar ghinion, IGJR -UM 0260 si-a autorizat poligonul peste terenurile noastre.

De 18 ani, dl P…., vecinul nostru de pe str Muntele Gaina spera ca „in cateva luni, zona va avea toate utilitatile„

Oare de ce alesii nostri nu inteleg ca in hatisul birocratic in care noi cetatenii ratacim, speranta o fi infinita, dar viata noastra trece repede si noi nu ne bucuram de drepturile noastre legitime , pentru care platim taxe si impozite uriase?