Adunarea Generala din 9 noiembrie

Datorita neintrunirii numarului de jumatate plus 1 membri,  convocam Adunarea Generala a Asociatiei pe 23 noiembrie ora 19 Calea Floreasca nr 169, intrarea pe langa Banc Post, statia de metrou Aurel Vlaicu.

Va informez ca ordinea de zi deja anuntata pentru 23 noiembrie 2017  se suplimenteaza  cu inca o tema :  desemnarea  presedintelui al asociatiei.

Intr-adevar interesele imobiliare in zona noastra sunt enorme, ganditi-va la toate punctele tari si oportunitatile zonei mentionate intr-o postare anterioara, si coroborati cu  730 ha *360 euro/mp cat e valoarea pe grila notariala= 2.628 miliarde de euro, valoarea estimativa a intregii zone din Sisesti pana in Drumul Lapus- DN1. Aceasta piata este disputata de cativa jucatori mari cu suprafete importante un exemplu IKEA si altii,  jucatorii cu suprafete medii si miile de proprietari de suprafete mici si foarte mici. Evident ca ne impiedicam unii de altii. Unii vor sa comaseze la pret mic si atunci le convine blocajul cu zona de siguranta, altii vor sa construiasca o casa , altii vor sa construiasca un bloc langa o casa, unii vor dezvoltare urbana complexe rezidentiale, case, blocuri, magazine etc, altii vor sa ramana campurile asa libere si linistite fara trafic,  unii vor drumuri largi cu aliniament de pomi ornamentali, altii vor strazi inguste,   si normal primaria blocheaza dezvoltarea zonei. Vine un proiectant rezolva problema imediat,  si din P+2 cat e in PUG, iti face repede un PUZ, sau un PUD cu regim de PUZ, ma rog dupa bugetul si graba clientului. Si ce face Asociatia Cartier Padurea Baneasa? Vine si strica linistea si feng-shui-ul din camp, cand parea ca este o asociatie fantoma care serveste unor interese speciale.

ASOCIATIA CARTIER PADUREA BANEASA NU ESTE SI NU A FOST O ASOCIATIE FANTOMA, NU A FOST SI NU ESTE PARAVANUL UNOR AFACERI IMOBILIARE, AL VREUNUI MEMBRU SAU VREUNEI INSTITUTII,  CI A FACUT EFORTURI URIASE PENTRU A DESCOPERI ACTE SI FAPTE  DIN INSTITUTII SI FIRME PRIVATE, CARE AU CONDUS INTR-UN FEL SAU ALTUL LA BLOCAREA ZONEI SI PE CALE DE CONSECINTA, A LIPSIRII DE PROGRAME DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DIN ZONA.

CHEIA stagnarii sau dezvoltarii cartierului nostru este la Serviciul urbanism la PRIMARIA Sector 1. Indiferent cine va fi noul presedinte al asociatiei orientarea  va trebui sa fie prioritar in directia Primariei si in secundar catre alte institutii.  Si daca trebuie sa ii actionam in instanta pentru a ne apara drepturile asa vom face, si asta nu e mahala. Este apararea dreptului nostru de proprietate.