Chemarea la arme! Pe 31 octombrie e PUZ-ul!

Joi, pe 31 octombrie o sa intre PUZ-ul in sedinta CGMB. De-abia poimane, pe 25, o sa devina acest lucru oficial si o sa apara in ordinea de zi pe site-ul primariei.

Eu o sa ma inscriu sa iau (iar) cuvantul. Alaturi de mine vor mai fi si membrii fondatori ai asociatiei.

Ar fi bine sa mai vine si altii care sa ia cuvantul in NUME PERSONAL si sa ii facem sa inteleaga pe onor consilieri ca cele 700 de hectare nu sunt o parloaga fara stapan, ci suntem mai multi.

Asa ca, cine s-a saturat sa fie „observator” al zonei, este invitat sa mearga personal la Regina Elisabeta maine sau poimane, unde va depunde o scurta petitie pe o foaie A4 in care sa solicite sa i se aprobe luarea cuvantului in sedinta de CGMB.

Pe urma, pe 31 octombrie, o sa mergem la etajul 1 la Primarie, vizavi de Regie, si prin camera video de acolo o sa avem 2 minute sa ne spunem pasul (fiecare).

Multumesc.

Constantin Ferseta

fight

Filed under: Status PUZ Nord

Etichete: ,

1. Ioan STOICA spune:

Buna ziua,

Am depus vineri in bd. Regina Elisabeta solicitare pentru a lua cuvantul in sedinta de maine, dar nu am fost inca anuntat de aprobare, desi am lasat telefon de contact. La registratura mi s-a spus ca ar fi trebuit sa depun solicitarea cu minim 10 zile inainte, asa este regula, dar am aflat prea tarziu). As vrea sa particip maine la sedinta, ma intereseaza subiectul PUZ-ul zonei de Nord, daca sunt modificari(daca se mai tine si la ce ora sedinta CGMB, si daca este subiectul pe ordinea de zi) v-as fi recunoscator pt un mail, ca sa nu ma deplasez degeaba. Multumesc,

Cu stima,
    Ioan STOICA

2. radu isfan spune:

puz_ul a cazut la vot.Hai sa_i dam in judecata

3. Vlad Enescu spune:

Mi se pare mie, sau s-a aprobat astazi PUZ-ul nostru?