Covocator adunare generala a Asociatiei Cartier Padure Baneasa

Stimati membri ai asociatiei, va invitam la adunarea generala a Asociatiei Cartier Padurea Baneasa marti 24 septembrie 2019, ora 19. Asteptam propuneri pentru locatie si o confirmare de participare pe emailul asociatiei ca sa vedem in funcție de nr de participanti cat de mare ar trebui sa fie locatia.

Ordinea de zi:

1. raportul de activitate pe 2018 si primele 6 luni 2019: Actiuni si raspunsul institutiilor

2. raportul privind veniturile și cheltuielile pe 2018 si primele 6 luni 2019

3. strategia viitoare: plan de actiuni in raport cu Primaria Sector 1, cu Primaria Capitalei privind lipsa utilitatilor si blocajul autorizatiilor de construire in zona.

4. planul de actiuni privind eventualul sprijin al grupului USR pentru deblocarea emiterii de autorizatii de construire in zona si solutionarea problemei cu utilitatile ca acestea sa fie introduse in baza PUG, nu in baza viitorului PUZ coordonator.

5. punerea in discutie a situatiei mele in calitate de presedinte al asociatiei , intrucat am fost acuzata de un membru al asociatiei, pe un site de socializare ca am distrus asociatia noastra. In aceste conditii, daca eu am distrus aceasta asociatie trebuie sa ma retrag. Daca am deranjat anumite interese din zona este un alt aspect, dar trebuie sa le clarificam pentru ca asa e corect. Am fost acuzata ca m-am razboit cu vechea conducere. Pentru cei care nu au uitat, in conducerea asociatiei din vechea conducere, dl Ferseta si dl Vatamanu au ramas impreuna cu mine, ceilalti doi membri care au intrat sunt dl Roman si dl Tudose. cred ca nimeni nu are motive de nemultumire privind intrarea dl Roman in conducerea asociatei.

asteptam propuneri si comentarii.