CRACIUN FERICIT

Cu prilejul Sarbatorilor de iarna Asociatia Cartier Padurea Baneasa va doreste sa aveti parte de multa sanatate,  curaj si speranta ca Sfintele Sarbatori de Craciun  si Noul An 2018 o sa va aduca in sfarsit vise implinite si case construite!

Amintiri din viitor: Drumul Stegarului in 2018 :).

1. Dan spune:

Observ ca se incearca acreditarea unei idei TOTAL NEADEVARATE, ca s-a rezolvat problema cu poligonul.

Din surse sigure am aflat, nu numai ca nu e rezolvata problema, dar si ca o sa mai dureze cel putin cativa ani.

• cirease spune:

Buna ziua!
      S-ar putea sa aveti dreptate, avand in vedere ca dansii nu acorda avize pozitive pentru certificatele de urbanism pe care le emite ps1…si uite asa toate drumurile noastre netrasate se inchid in padurea unde troneaza poligonul!

2. ... spune:

Este foarte probabil sa fie asa cum spune dl. Dan si este inca o dovada a faptului ca echipa PSD lucreaza doar pentru ei, nu pentru cetateni. Faptul ca vice-primarul a spus verbal ca problema e rezolvata – asta nu inseamna nimic.

Mai mult, peste ani si ani, PUZ-ul odios promovat de Lora va fi refacut pe bucati de unii proprietari iar exproprierile probabil vor incepe la jumatatea mandatului urmatorului primar ce va fi probabil de la PNL/USR insa functionarii vor fi aceiasi si vor servi mai departe „dezvoltatorii onesti” cu proiecte oribile facute fara respectarea multor normative.

Si ca o dovada a faptului ca mari dezvoltatori au dat Copy si Paste la PUZ-ul Lora a se vedea ultima documentatie promovata de Vastint (IKEA) in zona: http://urbanism.pmb.ro/Documentatii_PMB.aspx?path=duat-su/dezbatere%20publica/puz-ghe%20ionescu%20sisesti%20194-al%20bratu%202-10/et%20initiere

Cui ii pasa ca zeci de proprietari vor fi afectati de o trama stradala mult prea generoasa cu trotuar si spatiu verde – in loc ca spatiul verde sa fie la proprietar in curte iar banii dati de primarie pentru expropriere sa fie mai putini si sa se faca mai rapid.

Inca un exemplu de ce Romania e pe un drum fara intoarcere iar toti oamenii valorosi care vor sa faca ceva o sa isi puna planurile in aplicare in alte parti. Bucurestiul va ramane al cefelor late si al nesimtirii si nepasarii. Cine nu e convins sa se uite in trafic la comportamentul indivizilor, urmeaza sa fie si mai urat de atat…

Bucuresti – 1459-2018 – a fost interesat insa va deveni din ce in ce mai periculos.

3. Matheus spune:

Pana la urma cum e strada Alexandru Bratu???
    Din Puz ul celor de la IKEA reies ca sunt 2 benzi(1 pe sens), iar din Puz ul celor de la primărie ca sunt 4 benzi, 2 pe sens!!!
    Cate benzi va avea Str Alexandru Bratu?
    Important din punct de vederea ă traficului de a ieși din cartier pe viitor.
    Cine se pricepe?