Iluminat public

Avem o invitatie la SEMINAR  Lansare apeluri POR 2014-2020: 3.1 B cladiri publice si 3.1 C iluminat public, in data de 18 ianuarie 2018 un eveniment organizat in
Spatiul Public European Bucuresti, ora 10 la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala ADRBI.

10.00-10.15 Deschiderea evenimentului
Dan Nicula, Director General ADRBI
10.15 -11.45 Prezentari
 Prezentare sistemul electronic de informatii MY SMIS 2014-2020
Simona Curpăn, expert ADRBI
 Prioritatea de investitie 3.1. B POR – reabilitarea termica cladiri publice
Ana Adumitroaei, expert ADRBI
 Prioritatea de investitie 3.1 C POR Iluminat public
Ana Adumitroaei, expert ADRBI

Asociatia, doreste sa se informeze si sa initieze ( daca indeplinim conditiile) un proiect pe fonduri europene privind iluminatul public in zona Cartier Padurea Baneasa .

Cine doreste sa participe la dezbatere, respectiv inca 2-3 persoane de preferat cu experienta pe accesare fonduri europene,  sunteti invitati sa luati legatura cu asociatia pe office@asociatiacartierpadureabaneasa.ro

De asemenea, nu uitati ca avem nevoie de sprijin financiar  pentru procesul contra PS1. Aseara  o delegatie de 3 persoane din consiliul director al asociatiei am fost la avocat, se pregateste cererea de chemare in judecata pentru toate subiectele pe care le-am tot anuntat pana acum: abuzuri si blocarea investitiilor pe zona coroborate cu  impozite  marite nejustificat, discriminari in emiterea de autorizatii de construire, punerea vietii in pericol prin acceptarea liniilor de siguranta in PUZ si neglijenta in serviciu privind neinformarea IGJR ca acolo locuiesc legal persoane civile si sunt proprietati private si nu au voie sa functioneze cu un poligon cu trageri cu armament greu  pe teritorul administrat de primaria sectorului intre 3 cartiere Vatra Noua- Jandarmeriei-Cartier Padurea Baneasa  si 2 aeroporturi ( avand in vedere bataia pustilor de 3000m), nerespectarea de catre PS1 a hotararii CGMB privind extinderea retelei de apa-canal ( din 2014), punerea sanatatii publice  in pericol datorita lipsei de utilitati ( risc de epidemie),    si ce va mai identifica avocatul din toate petitiile noastre din ultimii ani.