Intalnirea de luni 4 decembrie cu dl viceprimar Badulescu, proces contra PS1 si vesti bune de la MAI-ZONA DE SIGURANTA a poligonului

INTALNIRE

Datorita zilelor libere, nu a fost posibil ca dl Roman sa mai ia legatura cu dl viceprimar Badulescu Aurelian, pentru stabilirea orei de intalnire cu proprietarii din zona noastra. Maine la prima ora dl Roman se va duce la PMB pentru a clarifica detaliile intalnirii.

De indata ce vom afla ora va vom comunica , si in masura in care puteti va asteptam sa participati.

PROCES CONTRA PS1 – DIMINUARE IMPOZITE SI OBLIGATIA DE A FACE

In alta ordine de idei, speram sa obtinem adresa pe care a trimis-o PS1 catre PMB prin care Departamentul de Urbanism si planificare a teritoriului a justificat necesitatea maririi impozitelor aferente zonei noastre, de la zona fiscala D in 2014 la zona fiscala C in 2015. Aceasta adresa a stat la baza HCGMB 218/2015. Si vom plati in continuare daca nu o atacam in contencios, asta  pe langa alte capete de acuzare la adresa primariei PS1 pe care le au in vedere deja membrii si potentialii avocati.

Adica cum s-ar zice, PS1 ne-a imbunatatit conditiile de viata incepand cu 2015 si normal si noi trebuie sa contribuim mai mult la bugetul local. Un nou motiv pentu a da in judecata PS1.

Asteptam sprijin financiar de la cei care nu vor sa se implice direct in activitatea asociatiei , pentru a finanta procesul impotriva PS1 :  prin donatii directe in contul asociatiei, iar  anul viitor prin redirectionarea a 2% din impozitul pe veniturile dv. ca persoane fizice. Va rugam luati urgent legatura cu asociatia.

Asteptam cuminti de multi ani sa se intample ceva in zona noastra. Vreti sa mentineti terenurile pline de buruieni, fazani si soblani, sa umblati prin noroaie, sa platiti pentru pietruirea zonelor in care locuiti,  sa platiti impozite ca si cum ati avea utilitati si conditii civilizate sau vreti sa se deblocheze zona?

Asa cum spunea  un vecin intelept, dupa deblocarea zonei nu vor creste preturile pe zona noastra, ci se vor alinia celorlalte preturi din sector. Cu ce e mai frumos un teren din  zona pestrita Chitila Bucurestii Noi , zona Colloseum fata de Cartierul Padurea Baneasa, de acolo este circa 200 e/mp iar la noi 90-100 e/mp si asta in zona Agatului, Gaina ca in camp este mai mic de 70 e/mp?

Vreti sa cresca valoarea proprietatilor dv ? Veniti alaturi de asociatie sa contribuiti la dezvoltarea zonei.

Daca PS1 nu a vrut sa faca nimic prin buna intelegere si dl Primar Tudorache nu mai vrea sa isi respecte angajamentul incheat cu noi  in campania electorala (vezi documentul pe siteul asociatiei),  acum dupa 1 an si jumatate de la alegeri trebuie sa actionam pe principiul juridic „obligatia de a face”.

ZONA DE SIGURANTA A POLIGONULUI

Vesti Bune-Bune cu privire la ZONA DE SIGURANTA A POLIGONULUI UM 0260

Eforturile noastre personale ( sunt pe rol inca cateva procese, iar eu personal am initiat procedura de plangere prealabila pentru anularea cadastrului interne pentru zona de siguranta instituita pe terenul meu proprietate privata si solicitarea de despagbiri pentru folosinta terenului meu din 2005 de cand s-a omolgat poligonul si pana in rezent)  sau ale Asociatiei Cartier Padurea Baneasa , au condus la emiterea in urma cu cateva zile a  unui document de catre MAI DGL prin care se afirma ca zona de siguranta inclusa in cadastrul MAI 45-61, NU  INCLUDE TERENURILE PRIVATE, si se studiaza emiterea unui comunicat oficial de anuntare ca zona de siguanta nu mai exista ca urmare a adoptarii HG 574/ din 9 august 2017, ( prin care una din activitati consta in  schimbarea destinatiei poigonului din poligon permanent descoperit in poligon acoperit, care evident nu mai necesita zona de siguranta).

O dovada in plus ca MAI IGJR si-a retras pretentiile asupra zonei nostre este faptul ca pe str Jandarmeriei zilele trecute, au inceput marcarea terenului in proprietatea sau folosinta lor, este faptul ca s-au montat placute de 50*35 cm scrise cu rosu pe fond galben „Acces interzis”, iar zona este marcata cu stalpi de beton si sarma ghimpata si conturul zonei continua pana pe Drumul Stegarului ( am semnalat cu ceva timp in urma aceasta demarcatie).

Da asa trebuie facut, fiecare sa isi marcheze teritoriul lui. Noi cand ne facem garduri , fara ca departamentul de urbanism al PS1 sa ne ceara abuziv documentatii derogatoriii de tip PUD sau PUZ???

1. silviu petrescu spune:

Buna ziua Dna Mitu,
    Ne puteti prezenta si noua ” documentul emis de MAI DGL prin care se afirma ca zona de siguranta inclusa in cadastrul MAI 45-61, NU INCLUDE TERENURILE PRIVATE”?
    Cu multumiri,

2. ... spune:

Cu fazanii ce aveti? Cu primarul Tudorache inteleg sa aveti ceva, cu PMB si cu restul dezinteresatilor platiti din banii nostri. Insa cu natura nu inteleg ce aveti… Cred ca se face o confuzie romaneasca si se pune semn de egal intre frumos, civilizat = betoane, asfalt.

Cred ca nu intamplator zona a ramas (inca) mai salbatica si tot incearca sa ne arate ca ar trebui sa facem un cartier verde si sa integram natura. Insa la modul cum se construieste si se investeste in acest oras de oameni deprimati si deprimanti imi este teama ca fazanii isi traiesc ultimele clipe si aici…

Succes in demersuri!