joi ora 12,30- 13 intalnire cu dl viceprimar Badulescu si alte informatii importante

Azi dl Roman a reusit sa obtina confirmarea pentru constituirea comisiei mixte PMB, PS1 si APA NOVA

Astfel, joi 7 noiembrie 2017 ,  ora 12,30-13 intalnire cu dl viceprimar Aurelian Badulescu, reprezentanti Apa Nova si Primaria Sector 1. Punct de intalnire Benzinaria Mol .

Apoi comisia impreuna cu proprietarii prezenti se vor deplasa pe teren pentru evaluarea vizuala a situatiei si discutii cu proprietarii.

Va invitam sa participati in numar cat mai mare pentru a demonstra interesul proprietarilor pentru :

• deschiderea accesului in si din Cartierul Padurea Baneasa prin Drumul Stegarului si Drumul Telefoanelor spre DN1 , langa viitoarea statie de metru Paris
  • extinderea utilitatilor in cartier prin investitii publice, nu prin investitii private asa cum au propus unele voci in documente oficiale (este si ilegal pe drumuri publice sa se faca investitii private )
  • deblocarea autorizatiilor de construire direct in baza PUG conform legislatiei , si renuntarea la solicitarea abuziva a PS1 de puz si pud in zonele deja constituite , (zona constituita=strazile care au minim un tip de  retea edilitare si parcelele au dimensiuni in majoritatea lor construibile)  care nu reprezinta decat o pacaleala din partea PS1 pentru a ne transfera noua responsabilitatile pentru care au incasat impozite timp de 20 de ani .  Atentie, nu ma refer direct la dl Tudorache, ci la tot ceea ce s-a intamplat incepand cu 1997 in acest cartier.
  • asfaltarea drumurilor ce actualmente sunt in faza de pietruire ( pe banii nostri!)
  • clarificarea situatiei incadrarii fiscale a zonei noastre ( adica ce au facut cu banii nostri dupa ce ne-au marit impozitele in 2015 prin HCGMB 218/2015 fara sa faca nimic pentru noi din acesti bani incasati ilegal, pe ce temei PS1 a modificat incadrarea fiscala din zona D in zona C incepand cu 2015, nu mai spunem ca a mai fost o astfel de miscare si in anul 2004 ) si demistificarea PUZ NORD 2014 cu care Primaria Sector 1 „ne-a imbrobodit” incalcand legislatia , sustinand ca nu pot face utilitati fara PUZ si ca nu putem construi fara puz-ulete si pud-ulete pe terenurile noastre.

Pregatiti in scris  intrebari pentru comisie , o copie lasandu-o la Asociatia Cartier Padurea Baneasa pentru a centraliza si urmari interesele comune ale proprietarilor din cartier.

Nu uitati de sprijinul financiar de care avem nevoie pentru a actiona in instanta PS1 si nominal functionarii responsabili din departamentul de urbanism si amenajarea teritoriului: cotizatii ale actualilor membri, atragerea de noi membri, donatii fara a fi neaparat membri, redirectionarea impozitului pe profit al firmelor pentru anul 2017 si 2% impozitul pe venituri pesoane fizice.

Singura solutie: Sa fim uniti in suferinta si eforturile noastre!

Suntem din ce in ce mai multi  membri si simpatizanti ai Asociatiei Cartier Padurea Baneasa si nu vom mai tolera „jocul de septica” al PS1  cu solicitarea de  puzuri, puzulete, pud-uri si pud-ulete peste vietile si proprietatile noastre, asa cum s-a intamplat incepand cu 1997- faci un puz si apoi vii cu un alt puz prin care anulezi prevederile contrare din puz-urile anterioare si tot asa timp de 20 de ani. Avem deja cateva puzuri vechi adunate care confirma ca PS1 a folosit cand un PUZ cand altul pe aceeasi zona, in functie de interesele de moment.

CAT TIMP VETI MAI STA DEOPARTE SI VETI ACCEPTA DISCRIMINAREA SI VETI TOLERA DEZINTERESUL ADMINISTRATIEI LOCALE PENTRU TERENURILE DV ?