Meeting la PMB

Astazi a avut loc intalnirea intre membrii PMB, PS1, Apa Nova si locuitorii din zona Cartierului Padurea Baneasa.

Multumim pentru implicare si participare celor care si-au rupt din timpul lor, unii si-au sacrificat chiar  o zi din concediu doar ca sa fie prezenti. Dupa cum vedeti suntem din ce in ce mai multi prezenti la actiuni ce privesc zona noastra. Si asteptam sa veniti cat mai multi alaturi de noi ca sa putem schimba ceva. Daca e cazul, in afara de actionarea in instanta ,   vom depune la Parlament  si un amendament pentru schimbarea legii urbanismului .

Discursul dlui viceprimar Badulescu s-a incheiat cu propunerea ca sa ne intalnim joi in formula restransa : dansul , dl Roman si cu mine.

De asemenea, la invitatia  prof dr. arh. Tiberiu Florescu din cadrul Universitatii de Arhitectura  Ion Mincu, manager de proiect pentru realizarea noului PUG al Bucurestiului, zilele viitoare va urma o intalnire cu reprezentanti ai Asociatiei Cartier Padurea Baneasa.

Aveti atasat materialul privind problemele zonei, inaintat de Asociatia Cartier Padurea Baneasa comisiei .  memoriu catre PMB decembrie 2017

Dupa intalnirea de joi, vom convoca noul  Comitet Director al Asociatiei Cartier Padurea Baneasa si vom da un comunicat in presa privind pozitia noastra in raport cu mandatul acordat la sedinta din 23 noiembrie 2017 si calendarul actiunilor ce urmeaza a fi intreprinse pentru zona noastra in perioada urmatoare de catre PMB si PS1.

Asa cum v-am comunicat si cu alte ocazii, sunt multi cei care ne sprijina. Astfel, ca o surpriza foarte placuta, un vecin s-a adresat  unei asociatii internationale privind drepturile omului si aceasta organizatie a trimis un observator la sedinta. Am reusit sa schimb cateva vorbe cu dl respectiv inainte de sedinta si  sper sa ne intalnim cat de curand. (il rog pe vecinul respectiv sa ma contacteze urgent pe acest subiect).