Motivatia privind anularea PUZ nord editia a doua 2014 ( prima editie anulata a fost in 2007) – continuare

pag9    pag10    pag11   pag12   pag13   pag14    pag15    pag16

1. Stefan spune:

ATENTIE! IMPORTANT! Profitand de lipsa unui PUZ valabil pentru intreaga zona Sisesti, Primaria initiaza alte proiecte de reglementari urbanistice prin care, urmarind indeplinirea unor proiecte proprii, bulverseaza planurile a zeci de proprietari de terenuri. Astfel, de curand a fost publicat pe site-ul PMB proiectul unui PUZ pentru relocarea Spitalului Floreasca, ce urmeaza a fi mutat pe un teren langa restaurantul Doi Cocosi. Foarte bine, sa-l mute daca e nevoie, dar PUZ-ul proiectat afecteaza in mod nejustificat o zona mult mai mare de teren, zeci de hectare intre lacul Grivita la sud si Drumul Piscul Mosului la nord. Sunt propuse noi drumuri, noi regimuri de inaltime etc.
    Cei afectati ar trebui sa intervina cu observatii si propuneri pentru a opri aprobarea acestui PUZ in forma propusa acum.
    vezi http://www.primariasector1.ro/PUD-consultarea-populatiei.html, precum si site-ul http://www.pmb.ro