Noutati : 1. s-a emis motivatia anularii PUZ si 2. intalnire cu cetatenii la solicitarea dlui Primar Tudorache pe 7 martie 2018


SHARE daca iti place!

  1. Motivatie anulare PUZ emisa de Tribunalul Municipiului Bucuresti

Azi am primit motivatia anularii PUZ NORD editia 2/ 2014. Avand in vedere ca sunt si date si informatii cu caracter personal nu o putem publica pe site, fara acordul persoanelor implicate. In curand ASOCIATIA CARTIER PADUREA BANEASA va depune documentatia de autorizare ca operator de date cu caracter personal, atat pentru protectia datelor cu caracter persoanl al actualilor membrii cat si al viitorilor membrii.

2. Intalnire cu dl Primar Tudorache

La insistentele membrilor Asociatiei Cartier Padurea Baneasa, dl Primar Tudorache ne invita pe cat mai multi dintre proprietarii si locuitorii din cartier la o intalnire pentru a discuta aspecte privind strtegia de rezolvare a probemelor cu care ne confruntam. Aceasta intalnire este programata pentru miercuri 7 martie 2018, ora 14, Sala Mare.

3.  marti 20 martie 2018 sedinta  a asociatiei, locatia o vom anunta ulterior. Ordinea de zi: raport activitati intreprinse in interesul membrilor asociatiei in perioada noiembrie 2017 – martie 2018; date, informatii si rezultate obtinute;  plan de aciuni in urmatorul trimestru,; masuri organizatorice; plata cotizatiei si redirectionarea impozitului pe venit de 2% care asociatie; alte teme de interes propuse de participanti.

 

       4. Lupta  cetatenilor cu autoritatile locale 

https://www.hotnews.ro/stiri-dosare_juridice-22301056-termen-curtea-apel-bucuresti-intr-proces-care-femeie-dat-statul-judecata-pentru-nerespectarea-hotararilor-judecatoresti.htm

https://b1.ro/stiri/politica/suspiciuni-de-frauda-la-primaria-sectorului-1-clotilde-armand-audiata-la-dna-212638.html

 

PS si eu personal, prin avocat,  am inaintat cererea de chemare in judecata a Primariei Sector 1, respectiv a dlui Tudorache si a dnei arhitect sef Olivia Ciobanu pentru despagubiri si obligatia de a face. Asta e abia inceputul: urmeaza saptamana viitoare deschiderea unui nou proces pentru despagubiri, impotriva MAI si IGJR care cu premeditare si bunastiinta prin actele si faptele pe care le-au intreprins in ultimii 10 ani, mi-au incalcat drepturile de proprietate . Acum ca aveti exemplu,  acest model, puteti incepe si dv sa deschideti procese pentru despagubiri pentru lezarea drepturilor dv.

Astept implicarea dv ca sa pornim si procesul asociatiei cu Primaria pe obligatia de a face drumuri si a extinde reteaua de apa si canal.  Pentru ca dl primar cheltuie banii pe clubul Rapid si  pe termoizolarea caselor din sector, dar pentru zona noastra ce face? . http://www.ziare.com/articole/sectorul+1+reabilitare+termica

Aveti mai jos tema de reflectie pentru intalnirea cu dl Primar din 7 martie 2018, cum va fi cheltuit bugetul primariei pe 2018 si cati bani sunt alocati pentru zona noastra .

http://www.primariasector1.ro/buget-2018-hcls1-37.html

 

MULTUMIM CONTRIBUTORILOR PENTRU MATERIALE SI INFORMATII

Comentarii

comments