Noutati despre o noua propunere APA NOVA privind reteaua de apa si canalizare, doar pentru Felicity, restul locuitorilor din zona, nu prezinta interes!

Citate | Arthur schopenhauer, Words, Memes

Asociatia Cartier Padurea Baneasa isi exprima public nemultumirea pentru noua abordare a traseului de apa si canal, raspunzand unor interese partinice, si incalcand drepturile tuturor locuitorilor din zona si expunandu-i la risc de imbolnavire, prin lipsa utilitatilor din zona. Nu avem nimic impotriva sa se faca canalizarea pe acest traseu, atata timp cat ar fi existat o solutie pentru toata zona. Asteptam comentarii pentru a putea decide actiunile viitoare.

1. ics spune:

Buna ziua,
    Dl. Marin sfidarea noastra vine in prumul rand din partea proprietarilor din zona, vecini cu noi adica. Unde sunt sutele de barbati din zona cand se anunta DESCHIS (si asta si asa extrem de rar) o intrunire? De sapte ani trag de cei de langa mine sa facem o simpla hartie, fara de care primaria se spala bucuros si motivat pe maini pt nerespectarea angajamentelor la capitolul utilitati. Nu trebuie sa-i acuzam pe cei care se zbat, altii ne dezbina.
    Ma uit la cele scrise in document si nu vad ca s-ar fi inventat apa calda in cei trei ani scursi de la prezentarea facuta la sediul PS1 de reprezentanta Apa Nova! Scuzele aceleasi, PUZul si Cadastrul. Le tot facem si refacem, linii pe hartie cu care tocam banii aiurea caci dupa unsprezece ani nu vad o amarata de teava de apa potabila – stau cu opait in casa si-mi pun cizmele sa merg la vecin pt un bidon de apa desi am fost obligat sa renunt la o treime de teren construibil pt civilizatie urbana – edilitare. Am citit cifra cat costa proiectarea si mi s-au aburit ochelarii, Probabil cam atata costa si un PUZ . Intelesesem macar ca este gata, din ce citesc insa vad +++. La Ploiesti au adus un ing. englez priceput in alimentarea cu apa cu practica pe Germania prin 1908, si a realizat instalatii care au facut fata singure dezvoltarii urbane aproape 60 de ani Doua din patru unitati chiar merg si acum. Avem date complete pe calculator si nu poti face o proiectare previzionala? In fond iti trebuie doar cateva tipuri de date pt previziune, le pot numara pe degete.