NOUTATI si Noua Locatie pentru Adunarea Generala a Membrilor Asociatiei Cartier Padurea Baneasa

La propunerea mai multor membri, va anuntam schimbarea locatiei sedintei de la restaurantul Sheherezada din MOL Feeria la Sala de sedinte din cladirea IPA, Calea Floreasca nr 169, intrarea de langa Banc POST, langa Mol PROMENADA.

Data ramane aceeasi 9 noiembrie 2017, ora 19.

Posibilitati acces cu metroul sau masina si parcare in subteran la Promenada, gratuit primele 2 ore :).

Am inchiriat aceasta sala intrucat este posibil sa apara discutii contradictorii ( sper sa nu fie la nivel de injurii cum mi s-a intamplat mie cu dl Radu de la LORA) si nu vrem sa ne facem de ras in restaurant.

Reamintesc ordinea de zi cu noile propuneri:

• reorganizarea noastra cu structruri functionale ( vicepresedinte- in prezent vacant din eroare de procedura, comitet director, si cenzor)
  • aparobarea unui miting de protest in fata primariei Sector 1 ( trebuie sa cerem aprobare de la… Primarie si…Jandarmerie :), dar este dreptul nostru sa cerem indreptarea nedreptatilor ce ni s-au facut prin incalcarea cu buna stiinta a drepturilor de proprietate de catre IGJR, Primaria sector 1 si proiectantul LORA
  • prezentarea bugetului de venituri si cheltuieli pe perioada 2013- 2017
  • propunerea ca dl Roman sa devina Membru de onoare al Asociatiei pentru toate eforturile pe care le-a facut pana in prezent pentru noi
  • organizarea comisiei de lucru pentru aducerea utilitatilor si accesibilizarea drumurilor Stegarului, Telefoanelor, Piscu Nou
  • alte propuneri

Va asteptam joi 9 noiembrie 2017 ora 19 la noua locatie din Calea Floreasca nr 169 ( intrarea de langa Banc Post).

In cazul in care nu se intrunesc minimum 26 de membri , reorganizam in 23 noiembrie aceasi locatie, aceeasi ora.

Aveti mai jos link catre un site unde sunt prezentate detalii privind organizarea legala a unui protest.

PS am pregatit tabelul cu membri, accesul in cladire este pe baza de carte de identitate.