Proces impotriva Primariei Sector 1?

Avand in vedere noua strategie de urbanism a sectorului 1 , s-au creat conditiile de a discuta in cadrul Asociatiei Cartier Padurea Baneasa oportunitatea de a da in judecata Primaria sector 1- Serviciul de ubanism, pentru abuz de autoritate. In acest sens propun o intalnire de urgenta saptamana viitoare. Astept reactii privind acest demers . Ulterior vom comunica data si ora intalnirii.

Filed under: Status PUZ Nord

1. Andrei Radulescu spune:

Avand in vedere ca tocmai m-am inscris in Asociatie in calitate d epropretar de teren din zona, astept cu mult interes sa ne comunicati data intalnirii cu membrii Asociatiei pentru a discuta pasii de urmat in vederea deblocarii obtinerii autorizatiilor de constructie.
    Trebuie sa luam foarte serios in calcul oportunitatea actionarii in judecata a Primariei Sector 1, a Ministerului de Interne, precum si a celorlalti impicati in blocarea abuziva a dezvoltarii zonei.
    Sper ca la aceasta intalnire sa vina cat mai multi membri, astfel ca deciziile noastre sa capete greutate in fata autoritatilor.

2. Nelu Tudose spune:

De 11 ani platesc impozit la PS1 pe un teren intravilan construibil in aceasta zona.De 11 ani PS1 nu a facut absolut nici o investitie in aducerea de utilitati in zona.PS1 declara ca are bani pentru tot felul de investitii dar nu face nimic concret pentru aceasta zona.
    Ma gandesc sa fac o notificare PS1 ca nu mai platesc impozitul pentru acest teren pentru ca PS1 cheltuie bugetul in mod arbitrar.Cate zeci de ani vom mai plati impozite fara ca PS1 sa ne bage in seama ?
    Dar daca ar veni in zona un investitor”strategic”cu siguranta, PS1 se va mobiliza.

• Cristi spune:

Te faci de ras cu notificarea aia. Nici sa nu te gandesti sa nu mai platesti ca e grav.
      Ce trebuie sa faci este sa chemi in instanta primaria si sa ceri restituirea impozitului platit in toti acesti ani deoarece este nejustificat. Daca nu castigi in ro, sigur o sa castigi la CEDO. Aia acolo au scarba de institutiile romanesti.

3. Andrei Radulescu spune:

Investitor strategic vine numai daca poate sa construiasca pe teren.
    Asa ca haideti sa ne strangem, sa ne luam soarta in maini si sa rezolvam definitiv problema cu autorizatiile de constructie pentru intreaga zona. Numai asa vom conta si zona se va aputea dezvolta la adevarata ei valoare.

4. Dan spune:

Eu nu am inteles la ce ajuta un proces impotriva Primariei.
    Si avocatii cu care am discutat au avut aceeasi parere, trebuie proces impotriva Jandarmeriei, nu impotriva Primariei.

Jandarmeria a construit poligonul si a impus zona de siguranta, nu Primaria.

Un proces impotriva Primariei inseamna doar pierdere de timp, bani si eventuale piedici ulterioare.

Am informatii, pe surse, ca Jandarmeria a convins cel putin o persoana din asociatie sa actioneze impotriva Primariei.
    Aici cred ca este cel putin un conflict de interese.
    Este interesant cum un membru al asociatiei semneaza un contract cu MAI, dupa care se indreapta impotriva primariei.