Suntem indusi in eroare de Primaria Sector 1, respectiv de serviciul de Urbanism? Asteptam opiniile si propunerile dv de actiuni concrete

Avand in vedere filmarea recenta si prezentata la TVR1 privind lipsa utilitatilor si a accesului in zona cartierului Padurea Baneasa si declaratia publica a Primariei sector 1 , ca nu exista PUZ de aceea nu se fac investitii,  va supunem atentiei urmatoarea speta pentru dezbatere: este sau nu este anulat PUZ? Ne induce in eroare Primaria sector 1, respectiv arh sef Urbanism dna Ciobanu Olivia cu scopul de a impiedica dezvoltarea zonei?:

Pe site-ul just.ro ( http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000664632&id_inst=3 ) apar urmatoarele informatii:
– in 10.05.2017, Tribunalul admite cererea Jandarmeriei si MAI si anuleaza HCGMB nr.21/30.10.2014, adica PUZ-ul zonei de nord, cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare;
– ulterior, in martie 2018, este comunicata si motivarea hotararii, drept pentru care in 16.03.2018 Consiliul Local al Sectorului 1 si in 19.03.2018 Consiliul General al Municipiului Bucuresti formuleaza fiecare un recurs. Pe site, nu apare deocamdata nici un termen de judecare a acestui recurs.

Avand in vedere ca dosarul are ca materie Contenciosul administrativ si fiscal, in Legea 554/2004 privind contenciosul administrativ, la art.20 se precizeaza:
(1) Hotărârea pronunțată în primă instanță poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la pronunțare ori de la comunicare.
(2) Recursul suspendă executarea și se judecă de urgență.

Anularea PUZ-ului este suspendata pana la judecarea recursului si obtinerea unei sentinte definitive, respectiv, PUZ-ul vechi este in continuare valabil si poate produce efecte.