Despre noi

CLICK SHARE! Si vei ajuta putin la deblocarea situatiei!

Suntem un grup de proprietari suparati si indignati de faptul ca de 4 5 6 7 ani de zile nu ne-am putut folosi terenurile. Nu puteam construi, nu puteam vinde. O zona de peste 700 de hectare din Nordul Bucurestiului a fost blocata de incompetenta autoritatilor noastre (a unora dintre ele).

Intre timp, PUZ-ul zonei a fost votat si suspendat din nou.

Mai sunt foarte multe lucruri de facut.

Ne-am asociat in dorinta noastra de a grabi lucrurile. Suntem din ce in ce mai multi si forta noastra se vede. De cand am inceput demersurile (tardiv, dar mai bine mai tarziu decat deloc), lucrurile s-au miscat foarte repede. Este suficienta VOINTA, AMBITIE si ENERGIE. Si noi le avem.

Evident, pe unii proprietari nu ii intereseaza ca pierd bani. Altii nu au auzit inca de aceasta initiativa. Majoritatea asteapta de la altii. Multi din proprietari si-au pus sperantele in faptul ca altii mai smecheri si mai puternici decat ei vor rezolva asta. Si eu personal am crezut asta. Faptul ca au trecut ani de zile a demonstrat clar ca nu e asa!

CEEA CE FACI CU MANA TA E BINE FACUT!

Nu mai trebuie sa mai asteptam ca „altii” sa se ocupe de problema noastra. NU. Noi, atati cati suntem, mergem inainte la razboi. Daca mai vin si altii, e bine. Daca nu, asta e. Mergem inainte. Istoria a aratat ca grupuri de oameni determinati au realizat mult mai multe decat grupuri de oameni mari si degeaba.

Acest site l-am facut in 2 ore, asa ca va rog sa scuzati forma lui simplista. O sa se imbunatateasca in viitorul apropiat! Si o sa ne ajute sa ne atingem obiectivele sa putem trai intr-o zona civilizata

In aprilie 2013 ne-am constituit intr-o forma juridica: ASOCIATIA CARTIER PADUREA BANEASA.

Daca sunteti proprietar de imobil in zona amintita, va invitam sa va alaturati asociatiei. Aveti urmatoarele avantaje:

• Acces la informatii. Avem acces direct la prima mana la autoritatile locale ale Sectorului, la Consiliul Local si mai ales, la Consiliul General, la (unii dintre) furnizorii de utilitati, cadastru, etc, etc.
  • Acces direct la autoritati pentru diversele probleme cu care va veti confrunta
  • Posibile reduceri de pret la utilitati rezultate prin asociere (poate va veti trage curentul mai ieftin, etc)
  • Vom avea forta mai mare de lobby. PUZ-ul este primul pas, dar problemele zonei se vor extinde pe multi ani de acum incolo. Credem ca e in interesul nostru sa fim uniti.
  • Reduceri de pret de la membrii asociatiei si de la alti furnizori (PUD-uri mai ieftine pentru membrii, proiecte de casa, sfaturi imobiliare, etc, etc).
  • Putere mai mare (nu veti avea doar o parcela pe un camp. Prin apartenenta la asociatie…
  • Valoare mai mare a terenului
  • Cunoasterea vecinilor (Networking)
  • Altele

ASOCIATIA CARTIER PADUREA BANEASA.
CIF:
DOSAR NR 12460/299/2013
ADRESA: BUCURESTI SECTOR 1, DRUMUL VARFUL BERIVOIUL MARE NR 72A, ET 2, AP 3
CONT BANCAR: RO91BTRLRONCRT0206744401, SWIFT: BTRLRO22, Banca Transilvania Crangasi

1. vasile dorobantu spune:

Doresc sa ma inscriu si eu Am un teren pe Piscul Pietrii

2. Popescu Alexandra spune:

Buna seara, doresc sa ma inscriu si eu in asociatie si sa ma implic activ.