Introducerea apei + canalului in zona de nord


SHARE daca iti place!

Am uitat sa va zic de votarea de acum a saptamana (30 mai 2014) de catre Consiliul General a proiectului introducerii de apa + canal in zona.

Aveti aici pdf-ul – foarte interesant de citit – HCGMB apa canal

Durata „estimata” a investitiei – 14 luni. Cine nu are, ii este sugerat ca pentru urmatorii ani sa isi ia cauciucuri de noroi.

Multumesc celor care mi-au atras atentia.

Ce am spus in postul anterior ramane valabil.

Comentarii

comments

Filed under: Articole, Status PUZ Nord

Comments

  1. Gabi Simion spune:

    Pai, asta schimba situatia cu 180 grade ! Primaria ne-a anuntat in Revista primariei” din Februarie, parca, (sunt toate revistele pe siteul Primariei Sectorului 1), care sunt pasii urmatori, si pentru anul asta era prevazut Studiul de Fezabilitate. Daca, pe baza acestuia, Primaria Capitalei a aprobat si proiectul de introducere a utilitatilor si al asfaltarii drumurilor, inseamna ca am primit deja, mai mult decat ni s-a promis ! Iar 14 luni pentru executie, mi se pare un termen mai mult decat rezonabil (daca se respecta), ca mai repede nu ar putea decat Rumburak, cu inelul lui fermecat! Acum depinde si de cand incepem sa numaram lunile ! Una peste alta, eu zic sa fim optimisti, ca daca lucrurile merg tot asa, sunt sanse evidente de reusita. Gabi Simion.

  2. Minciu spune:

    Buna ziua tuturor: celor care ma cunosc si celor care nu ma cunosc. Sunt Cristiana Minciu/Terra Nord, una din agentiile cunoscatoare si sustinatoare a zonei, alaturi de cateva agentii si alaturi de multe,multe persoane direct implicate.In numele multor proprietari si personal, ma alatur bucuriei generale produsa de aceasta buna veste,O BUNA VESTIRE(citez un proprietar)!!!Cei cu care am comunicat referitor la aceasta veste si-au exprimat si bucuria ca sunt proprietarii unor terenuri/loturi dezmembrate corect urbanistic; au PUD-uri sau,dupa caz,PUZ-uri! si, prin aceste documentatii suplimentare unui simplu cadastru(care doar marcheaza /inregistreaza suprafata din acte), se stabilesc detaliile constructiilor permise(PUD) cat si retragerile terenurilor pentru noua latime a strazilor din PUZ-ul mare etc;astfel, cand te retragi pentru noua latime a strazilor si pentru a crea noile strazi IMPUSE prin PUZ, desigur, ca ,aceste strazi largi vor avea intaietate pentru atragerea utilitatilor.Mai sunt zone unde intalnim suprapuneri de cadastre; Sugerez proprietarilor sa dea maxima atentie rezolvarii acestor situatii! Recomand si viitorilor proprietari(in prezent potentiali clienti) sa nu dea atentie „chilipirurilor”!!! A se deschide ochii inainte de a deschide buzunarul! MERGEM INAINTE CA IN TRECUT AM FOST DEJA! Minciu

  3. Ionut Popescu spune:

    Buna ziua,

    Pe data de 04.09.2014 a fost abrogata HCL 118/30.05.2014 si a fost adoptata o noua hotarare privind aprobarea apa si canal in zona Odai.

    http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/ordinea_de_zi.php

    PCT 45

    • Valentin spune:

      Din pacate, va instiintez ca, intrucat noua hotarare este absolut identica cu cealalta (care fusese suspendata in urma atacarii in instanta de catre prefect), sunt incidente dispozitiile art. 14 alin. (5) din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, potrivit carora „În ipoteza în care se emite un nou act administrativ cu acelaşi conţinut ca şi cel suspendat de către instanţă, acesta este suspendat de drept. În acest caz nu este obligatorie plângerea prealabilă.”
      Daca cei din CGMB tot s-au (re)apucat de o treaba, puteau sa o faca si ei ca lumea. Parerea mea.

  4. Dragos spune:

    Vin si eu cu un comentariu: stau pe Drumul Muntele Gaina.
    Asta e raspunsul stimabilului primar general la intrebarea unei vecine legat de asfaltarea/canalizarea strazii Drumul Muntele Gaina:

    „Acest PUZ este initiat de Sectorul 1, validat de PMB in urma cu trei ani si jumatate, pus de ordinea de zi a CGMB spre aprobare, refuzat de consilieri de 14 ori. Pana la urma a fost aprobat. Muntele Gaina si Agatului vor incepe sa primeasca utilitati si vor fi asfaltate cand va fi transformata o parte din Padurea Baneasa in bioparc.”

    Concluzia o trageti singuri!

    http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-19088443-mari-proiecte-infrastructura-vor-face-urmatorii-ani-bucuresti-cand-nu-vor-mai-caini-strazile-bucurestiului-sorin-oprescu-primarul-capitalei-discuta-online-cititorii-miercuri-ora-11-00.htm

  5. Cirease spune:

    Buna ziua!
    Eu i-am adresat intrebarea domnului primar general Oprescu…raspunsul a dovedit ca nu se stie unde este amplasata strada Muntele Gaina..bioparcul este afacerea din zona gradinii zologice (conform site pmb).
    A trecut un an de la aprobarea puz-ului si practic , din pacate, nu s-a intamplat nimic…a reinceput meciul de tenis pmb-ps1.
    Intre timp, noi inotam pe „marile lacuri” din zona si probabil, cand o sa vina primavara o sa uitam de ce am tras in iarna aceasta.
    Trebuie, de urgenta, sa ne intalnim cat mai multi dintre proprietarii din zona, pentru a demara actiuni pertinente, prin care sa se ia act ca existam!
    Pe aceasta, cale, solicit Asociatiei sa convoace o intalnire pentru a ne face planul de bataie.
    Tot acum, le sugerez vecinilor de pe Muntele Gaina, sa inchiriem un utilaj (buldo sau orice altceva adecvat) pentru a incerca sa nivelam insulele cocosate din „marile lacuri”.
    Telefonul meu este 0742.10.15.29.

  6. odai spune:

    Buna ziua,
    Am primit astazi raspuns de la PMB ref la stadiul punerii in aplicare a HCGMB din 30.05.2014. Rezumand, ma trimite la primaria sectorului 1 pt ca PMB-ul s-ar fi angajat la lucrari / finantari doar cu fonduri externe nerambursabile si au raspuns oficial ca acest tip de lucrari nu intra pe astfel de fonduri!
    Voi trimite acest raspuns la primaria sector 1; am trimis-o si pe adresa de contact a asociatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *