Lupta continua pentru Cartierul Padurea Baneasa

Am observat ca in viata foarte rar planetele se aliniaza si lucrurile se intampla asa cum ar trebui in tara noastra.

Au trecut multe luni de la aprobarea PUZ-ului si lucrurile inca merg greu… ca sa fim finuti…

Va dau mai jos foarte succint o situatie:

– ENEL-ul, Apa Nova si Gazele ne trimit la Primaria Sectorului 1. (conform discutiilor la nivel de top management)

– Primaria Sectorului 1 nu mai raspunde la emailuri, telefoane

– in ultima luna au fost FOARTE multe cereri de certificate de urbanism facute (atat de informare cat si de constructie)

– chiar au fost demarate si cateva PUD-uri

– pe infrastructura, lucrari demarate in teren nu se vede nimic.

Pasii urmatori:

1. mers cu „gradinita”, asa cum ne-am obisnuit ca au efect la autoritati
2. eventual, trimise mailuri de la membrii asociatiei catre PS1, ca sa isi revina in simtiri…

PS. 2 imagini de saptamana trecuta, de la domnul Radu Lucian. Multumim pe aceasta cale pentru implicare!

Saptamana trecuta am incercat sa intru pe strada Drumul Lapus .
Aveti atasate pozele facute la intrarea pe strada , dinspre centura .
Sper ca activitatea Asociatiei nu s-a limitat doar la obtinerea PUZ ului .
Unde putem sa sesizam faptul ca strazile sunt catastrofale ? Dupa terminarea lucrarilor de extindere a retelelor de apa/canal , firma constructoare a lasat strada asa cum vedeti si in poze ( de fapt nici inainte de inceperea lucrarilor strada nu arata prea bine , dar macar puteam se putea circula ) .

Drumul Lapus saptamana trecutaDrumul Lapus 2

Intelegem ca a fost campanie electorala, dar totusi, s-a terminat, acum e timpul sa mergem mai departe…

Filed under: Articole, Status PUZ Nord

Etichete:

1. Gabi Simion spune:

Domnule Primar, sunt unul dintre proprietarii de terenuri din Cartierul Padurea Baneasa – Drumul Piscul Pietrei si Drumul Piscul Reghiului. Am achizitionat aceste (mici) terenuri cu mari sacrificii in urma cu 6 – 8 ani, in speranta ca imi voi ridica intr-o zona civilizata o casuta si de ce nu, o mica afacere pentru familia mea ! Anii au trecut, pretul terenurilor noastre a ajuns mai mic decat in Ferentari, visele s-au naruit, taxele si impozitele aferente unor terenuri din Sectorul 1 le-am achitat constiincios, dar Primaria nu a miscat un deget (sau un excavator !) pentru contribuabilii zonei. Ce aveti de gand domnule Primar Chiliman ? Asteptati viitoarele alegeri locale pentru a demara in an electoral aceste lucrari ? Macar spuneti-ne asta in fata, ca noi suntem intelegatori si unde am asteptat atat, mai asteptam doi ani ! In Revista Primariei din luna martie 2014, va laudati ca veti face mari investitii, etc, etc….Dupa o jumatate de an de cand s-a aprobat PUZ -ul (si stiti bine ce presiune au facut membrii Asociatiei pentru acest lucru !), in ce stadiu ati ajuns cu lucrarile de infrastructura, domnule Primar ?? Inchei, cu speranta ca vom putea beneficia cat mai curand de proprietatile noastre si ca Domnul Andrei Chiliman nu isi aminteste de noi doar odata la patru ani ! Simion Gabriel, cetatean si contribuabil (serios) al Sectorului 1.

2. Robert spune:

Tocmai am citit (sursa: hotnews.ro) o stire care ne va „bucura” profund pe toti: impozitul pe terenurile parloaga pe care le detinem in zona Cartierului Padurea Baneasa va creste de aproape 10 (zece) ori, daca se va aproba proiectul de modificare a Codului Fiscal, in forma existenta la data in care am postat acest mesaj.