Avem puz!!!!!!!


SHARE daca iti place!

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

 

 

Detalii urmeaza. 🙂

Comentarii

comments

Filed under: Status PUZ Nord

Comments

 1. Cristina Radutoiu spune:

  Am cautat detalii pe internet si nu am gasit. Cum se face ca l-au votat? Cand? Presupun ca azi. Oricum, aveti un mare merit in asta si va multumim.

  • Dan spune:

   Print YM E-mail Mai mare|Mai mic Comentarii
   Consiliul General a aprobat planul urbanistic pentru zona de nord a Capitalei, un document ce stabileste ce se poate construi pe 730 de ha intre str. Jandarmeriei, bd. Ionescu Sisesti, Sos. Odai si Sos. Bucuresti-Targoviste.
   de Catiusa Ivanov HotNews.ro
   Joi, 30 ianuarie 2014, 20:04 Actualitate | Administratie Locala

   Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi Planul Urbanistic Zonal pentru zona de Nord a Capitalei. Acesta traseaza drumurile si stabileste ce se poate construi pe o suprafata de circa 730 de hectare cuprinsa intre Sos. Odai, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, bd. Gheorghe Ionescu Sisesti si Sos. Bucuresti-Targoviste. Planul urbanistic este aprobat la aproape doi ani dupa ce a fost prezentat pentru prima data consilierilor generali, acestia respingandu-l de mai multe ori.

   Planul urbanistic zonal (PUZ) este initiat de Primaria sectorului 1 si reglementeaza o suprafata de circa 700 de hectare cuprinsa intre Strada Jandarmeriei, bd. Ionescu Sisesti, Soseaua Odai si Soseaua Bucuresti-Targoviste. In urma cu zece ani, aceasta zona era teren agricol. Dupa 2000, campul a inceput sa fie ocupat de case cu 1-2 etaje, insa dezvoltarea urbanistica a fost haotica. Practic, au aparut ici-colo, in miljlocul campului, cateva locuinte, fara drumuri asfaltate, fara utilitati. Desi este elaborat dupa ce in zona s-a construit destul demult, acest PUZ traseaza o retea de strazi si stabileste un regulament de construire pentru viitoarele constructii. Totodata, creste regimul de inaltime in anumite zone unde sunt case de unul/doua etaje ajungandu-se pana la blocuri de 14 etaje.

   O parte dintre proprietarii din zona se bucura ca s-a aprobat acest proiect, altii nu.

   Pe durata elaborarii acestui plan urbanistic zonal, intre 2009 si 2013, cei care aveau terenuri in aceasta zona, nu puteau sa construiasca nimic pana la aprobarea documentatiei. Acesti oameni au venit de mai multe ori la sedintele Consiliului General, dar fara nici un rezultat.

   Un alt motiv de bucurie este ca cei care au terenuri in aceasta zona si vor sa se apuce de treaba, vor putea construi mai mult – blocuri de 10-14 etaje in anumite situatii, iar fiecare stie clar ce se poate construi pe terenul sau.

   Pentru cei care deja au construit locuinte de unul-doua etaje, faptul ca s-ar putea trezi cu un bloc la fereastra este motiv de nefericire.

 2. M spune:

  DA, AZI! AM URMARIT SEDINTA IN DIRECT! MINCIU/TERRA NORD

 3. Roxana Baloiu spune:

  Asa este . Si eu doresc sa va multumesc mult pentru munca depusa, pentru perseverenta si ma bucur ca voi avea astfel de vecini.

 4. radu isfan spune:

  unde sunteti mii de proprietari din zona ?

 5. baciu liliana spune:

  Buna seara,

  E o mare bucurie.
  Adresez pe aceasta cale, multumiri tuturor celor care s-au zbatut si care s-au unit pentru a implini visul mai multor oameni.
  Cu deosebit respect fata de toti cei care au participat la intalnirea din aceasta saptamana.

 6. Caracaleanu Mirela spune:

  Stiu ca un simplu multumesc nu este de ajuns pentru tot ce ati facut domnilor si doamnelor din asociatie.Sunteti persoane deosebite si ati reusit un lucru maret.Bafta in continuare.

 7. Roxana spune:

  dar nu gasesc pe ordinea de zi a sedintei din 30 acest puz. oare de ce?

 8. Roxana spune:

  Domnule Ferseta, stiu ca nu va ajuta foarte mult simple vorbe nedublate de un efort si un ajutor concret, dar sa stiti ca va stimez foarte mult pentru cat de hotarat ati fost sa va luptati cu autoritatile. Felicitari!

 9. Roxana spune:

  Felicitari si multumiri tuturor acelora care s-au implicat activ si au depus un efort constant!

 10. Paul Adrian Costin spune:

  Este clar un moment asteptat si cei care au pus umarul merita toate aprecierile. Nu am crezut in demers si pentru asta IMI PARE RAU. In continuare nu inteleg ce s-a intamplat nici cand nu l-au votat si nici acum cand l-au votat – dar nu este esential si meritele celor care cred si au crezut sunt indiscutabile. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *