Dragi proprietari, a venit clipa mult asteptata!!!!


SHARE daca iti place!

Nu, nu se voteaza din nou puzul. (Asta o sa fie peste cateva saptamani).
Nu, nu scad taxele….
Nu, nu se ieftineste benzina

In schimb, maine, 7 noiembrie 2013, la ora 10.00 o sa vina RTV-ul sa ne filmeze (punctul de intalnire este Sisesti, unde sunt vilele Triumf).

Asadar, cine vrea, maine are sansa sa isi exprime supararea pe sticla.

Cine vine este rugat sa ma anunte pe mail la office-at-asociatiacartierpadureabaneasa.ro

logo-romaniatv

 

 

Comentarii

comments

Filed under: Status PUZ Nord

Etichete: ,

Comments

  1. Simion Gabriel spune:

    Presiunea trebuie pusa pe aceeia care iau intradevar deciziile ! Consilierii PNL nu se abtineau de la vot doar asa, de capul lor sau pentru ca, dupa ce au studiat cu mare atentie proiectul (ha,ha,ha!), au hotarat ca nu s-au hotarat ! E cat se poate de evident ca decizia s-a luat la nivel (inalt – cred eu) de partid. Si atunci, nu cumva destinatarul argumentelor, scrisorilor, mesajelor, atingerii obrazului cu varful aratatorului, trebuie sa fie chiar presedintele PNL ?

  2. Simion Gabriel spune:

    Apropo. Oare, chiar sa fie intamplatoare respingerea (abtinerea e acelasi lucru!) de catre consilierii PNL a unui proiect de asemenea amploare al Sectorului 1, dupa ce primarul sau a fost exclus din acelasi partid ? Daca Andrei Chiliman ar mai fi fost membru PNL, s-ar mai fi abtinut de la vot colegii dumnealui ? Scuze pentru legatura cu politicul dar nu eu am inventat-o. Eu doar am observat-o !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *