”PUD-urile favorizeaza abuzuri” Clotilde Armand, consilier local 2018


SHARE daca iti place!

Asociatia Cartier Padurea Baneasa, va doreste ca 2021 sa fie un an mai bun, cu sanatate si realizari personale, dar si realizarea drumurilor, retelei de apa si canal si deblocarea autorizatiilor pentru construirea de case fara PUD sau PUZ, ci direct in baza PUG, in cartierul nostru.

Asteptam finalizarea raportului de audit de la Primaria sector 1 si apoi ne inscriem in audienta la dna Primar Clotilde Armand sa ii aducem la cunostiinta istoricul zonei, actele doveditoare ale afirmatiilor noastre privind drumurile, dovezile existentei PUZ 1997, temeiul juridic pentru valabilitatea acestui PUZ pe baza caruia am putea beneficia de apa, canal, drumuri.

Aveti atasata inregistrarea sedintei din 2018 in care s-a instituit obligativitatea adoptarii de pud-uri pentru orice investitie, mai putin pentru locuinte individuale…..apoi arh sef dna Ciobanu Olivia, a extins si la locuinte individuale….http://livestream.ro/vodembed.php?s=p-26-06-2018.mp4

Va recomandam insistent depuneti cat mai multe solicitari de certifcate de urbanism pentru construire ca sa se vada interesul pentru zona…Nu uitati, un certificat de urbanism este valabil 2 ani .

Va amintiti ca in urma cu 6 ani, in ianuarie 2015 am recomandat sa fie depuse cat mai multe solicitari de construire si in baza acelor certificate care aveau in mod expres trecut: AVIZ MAI IGJR, cei de la logistica MAI s-au suparat ca au venit peste ei 28 de cereri deodata si nu mai stiau ce sa faca cu poligonul. S-a creat o masa critica care apoi cu procesul , cand 18 persoane au intervenit in procesul PS1-MAI IGJR, toate aceste actiuni unite ale noastre au condus in 2018, la reomologarea poligonului UM 0260 pentru tipul de arme folosite si nu mai era nevoie de aviz de la dansii. Ramane de vazut daca MAI-IGJR a anulat si cadastrul interne 41-65 de pe terenurile noastre! Pentru ca una e o noua omologare si cu totul altceva este o noua autorizare a unui poligon care are zona de siguranta peste proprietati private!. Asta o vom afla curand, e in lucru!!!

Daca acum vor veni macar 50 de cereri de certificate de urbanism, cei de la urbanism nu vor mai putea tine zona blocata si vor trebui sa dea drumul autorizatiilor in baza PUG.

Ati vazut ca anul acesta s-au marit impozitele pe terenurile intravilane curti-constructii pe care nu putem construi nimic si nu avem utilitati??!?

Comentarii

comments

Filed under: Articole

Comments

  1. Ioan S. spune:

    Chiar n-a putut NIMENI in acea sedinta formala macar s-o intrebe concret pe arh. sef dupa care legi functiona primaria dansei? Consilierii onesti dar neinitiati habar n-aveau ce porcarie este sub aura „oportunitatii” avansate de cei pusi, conform lectiei, sa distraga atentia ca sa treaca inutil timpul alocat; iar la PMB, daca cumva s-a dus spre avizare acest HCL cum ar fi fost obligatoriu, probabil a trecut la fel. Sa-mi raspunda acel consilier care tot urla, daca i-ar fi convenit sa piarda ca mine doua mii de euro si un an din viata in 2016 pe la usile PS1 si este acum mandru de ce-a votat „pt popor” in iun-2018. Nici macar un consilier nu s-a informat in cate luni eliberase pana atunci PS1, un PUD si justificarea impunerii fara temei legal, caci mie mi s-a justificat verbal doar „fiindca aveti terenul hasurat in PUZ|”. Exista forumuri de discutie pe net, site-ul asociatiei nostre., Fbk, s.a. Opozitia nu isi facuse lectia sa-si apere putinele sanse in fata hoardei lui todoric, qed.

    • Ioan S. spune:

      PS: PUDul era pt o locuinta inividuala; l-am intrebat pe primar de ce m-au tinut noua luni si a zis nu stiu, c-am venit de doar sase luni..(din sase, trei a fost vacanta in care urbanista mi-a tot lamurit cauza mersului prost).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *