Status PUZ Zona Nord, 20 martie 2012

Dragi tovarasi de suferinta (de pe grupul de discutii pe mail + cititori de forum) – uitati un mic status al zilei de azi:

Azi am fost 6 proprietari la Urbanism, la Primaria Capitalei, vizavi de regie, sa vorbim cu dl. Manea (cel care se ocupa de PUZ-ul nostru).

Dupa care am fost la Primaria Sector 1, unde am vorbit si acolo la urbanism si am stabilit o intalnire si cu Arhitectul Sef + Juridic pentru saptamana viitoare.

Si dupa asta, am stat si am deznodat nodul gordian, impreuna cu domnul Radu (LORA) – Multumiri fierbinti pe aceasta cale! In total am pierdut vreo 5-6 ore, dar a meritat.

Concluziile:

1. Maine, la ora 13.00, la Primaria Bucuresti, vizavi de REGIE, la etajul 3, am fost invitat(i) reprezentantii proprietarilor din zona nord sa vorbim in cadrul Comisiei de Urbanism a Primariei Generale. Cine vrea sa vina, sa imi dea un email la contact-at-ferseta.com

2. Ca sa nu o mai lungim 2 ani de zile cu un nou PUZ, de la zero, etc, etc, am gasit o solutie care permite (cel putin teoretic) ca in 2-3 luni sa o rezolvam. Doamne ajuta.

3. Faptul ca azi am mers peste tot „cu gradinita” a avut un efect ENORM! Chiar ca unirea face puterea. Deci clar, de acum incolo, tot ce facem trebuie sa facem mai multi, nu individuali.

4. O sa facem Asociatia Proprietarilor din Zona de Nord a Bucurestiului. O sa ne ajute si la lobby sa se aprobe PUZ-ul, dar si ulterior in alte actiuni pe care le vom face. Probabil ca o vom face cativa insi, cei din grupul de discutii pe mail. Cine vrea sa fie membru (cu drepturile si obligatiile care decurg din asta), este binevenit sa ni se alature (sa imi trimita mail la contact-at-ferseta.com).

5. Petitiile, hohotele de plans, injuraturile si tanguielile de pe online au eficienta fix ZERO, dupa cum probabil v-ati convins in ultimii 5 ani. Singura modalitate de a face ceva este in offline. Am socat multa lume azi si multe usi s-au deschis cand le-am zis ca suntem grup organizat. Asadar, aveti de ales: a. alegeti varianta Romaneasca – „lasa-i pe alti fraieri sa se zbata, rezolva ei si pentru mine” (pana in ianuarie anul asta si eu ma incadram aici) b. alegem varianta lumii civilizate – ne unim (aia care vor si care s-au saturat sa astepte de la altii) Restul de informatii la cei interesati.

Multumesc.

Filed under: Status PUZ Nord