Un articol interesant referitor la anularea de PUZ-uri


SHARE daca iti place!

Dupa cum probabil stiti pe propria piele, niste judecatori cu IQ si curajul minuscule acum 5 ani de zile au gasit de cuvinta sa anuleze un PUZ de 700 de hectare pentru ca unui proprietar din zona noastra o strada ii lua 2 metri dintr-un teren.

Si in loc sa anuleze puz-ul partial, doar in zona respectiva, sau sa spuna ca problema respectiva va fi reglementata prin PUD, au zis: „anulam tot”. De aceea, de 5 ani de zile o zona enorma din Bucuresti este total neconstruibila.

In demersurile noastre de a misca lucrurile, am vorbit cu un specialist in dreptul imobiliar, care, cand i-am zis problema noastra a spus ca este varful unor aberatii imobiliare ale judecatorilor romani. L-am ajutat cu materiale si azi a aparut acest articol foarte interesant, prin care se prezinta cateva cazuri similare, precum si SOLUTIA in cazul in care vreun cetatean (de la noi de pe tarla sau aiurea) ii mai vine ideea sa repete figura.

Concluzia este ca de acum incolo exista solutii si precedente juridice in a evita astfel de aberatii!

 

http://www.juridice.ro/199178/cenzura-judiciara-a-planurilor-urbanistice-prin-prisma-proprietatii-private-o-analiza-critica-a-jurisprudentei-tribunalului-bucuresti.html

 

Domnul Ionut Dobrinescu este avocat specialist din cadrul casei de avocatura Biris Goran, prietenii nostri.

Comentarii

comments