ANUNT IMPORTANT!


SHARE daca iti place!

PUZ Coordonator sector 1 a intrat in linie dreapta pentru aprobare. Ultima dezbatere publica privind PUZ Coordonator Sector 1 Bucuresti va avea loc la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, Piata Montreal nr. 10, Bucuresti, Sala New York, in data de 04.11.2019, ora 16:30.

Cu cat vom participa in numar mai mare si vom pune intrebari ( care vor fi consemnate in minuta intalnirii) vom demonstra Primariei ca ne intereseaza rezolvarea problemelor privind extinderea retelei de apa si canal si drumuri. Neimplicarea puternica de atatia ani a locuitorilor din zona, ci doar a catorva persoane din zona, a generat ideea in Primarie si Consiliului Local ca aici nu sunt decat cateva case razlete, fara autorizatii(!) si nu e cazul sa isi bata capul cu noi sa gaseasca solutii de urgenta desi suntem expusi riscului de imbolnavire din cauza foselor septice de atatia ani ( circa 20 de ani!). Si inactiunea este considerata de legiuitor ca o ilegalitate in exercitatea atributiilor corespunzatoare functiei publice!

Comentarii

comments

Filed under: Articole

Comments

 1. zaharia constantin spune:

  Pentru participarea la dezbaterea publica puz coordonator sector 1 trebuie este necesara o inscriere in prealabil?

 2. Nimeni spune:

  Legat de dezvoltarea zonei Sisesti si daca se pot construi in prezent locuinte individuale pe loturile de teren. Puteti sa va exprimati parerea legata de aceasta hotarare?

  https://www.primariasector1.ro/download/hotarari-consiliu-2018/184.2018.pdf

  In prezent PS1 elibereaza pe zona din ce am inteles Certificate de urbanism pentru promovare PUD si obtinere autorizatie de construire insa hotararea de mai sus cumva contrazice aceasta practica?!? Mai trebuie sau nu PUD pentru o locuinta individuala?!?

  • Diana Balasescu (Mitu) spune:

   Buna ziua dle Nimeni
   Nu cunosc speta la care va referiti privind zona Sisesti. Dar, cred ca la intrebarea dv voi putea raspunde doar dupa ce imi veti da detalii si mai ales se vor exprima si expertul si instanta in procesul meu impotriva Primariei Sector 1. Acest proces a fost deschis tocmai pentru ca mi-a fost refuzat dreptul de a construi, impunandu-mi-se sa fac puz pentru 750 mp, pentru o casa P+E, desi eu cu solicitarea mea in incadram in toate prevederile documentatiei de urbanism de rang superior: PUG Bucuresti. Pana in prezent, pot sa va informez ca reprezentantul PMB a dat instantiei o declaratie care este foarte interesanta privind o anume documentatie urbanistica din zona noastra.

   • Mihai spune:

    Nu puteti depune documentatia pentru un nou certificat de urbanism pentru construire si eventual sa mentionati si hotararea de mai sus?!? A mai vazut cineva pana acum aceasta hotarare?

    Cu stima,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *