Comunicat privind intalnirea cu dl Tanase Stamule, actual consilier al Primului Ministru si viitor candidat la Primaria sector 1


SHARE daca iti place!

Asociatia Cartier Padurea Baneasa continua seria de intalniri cu candidatii la primaria sector 1, pentru a prezenta situatia din cartierul nostru: lipsa de utilitati, lipsa drumuri, lipsa autorizatii de construire, plata inutila a impozitelor de 20 de ani si lipsirea de folosinta a dreptului de proprietate si identificarea de solutii de rezolvare.

Marti 9 iunie 2020 am fost la sediul Guvernului, in audienta la dl Consilier al Primului Ministru pe probleme de economie, dl Tanase Stamule si viitor candidat la primaria Sector 1. Am apreciat interesul si sinceritatea privind zona noastra si preocuparea de a gasi solutii. Dupa o ora de discutii, concluziile sunt urmatoarele:

-amanarile sunt datorate lipsei de viziune privind zona noastra, in sensul ca nu s-a luat decizia referitoare la urbanizarea cartierului nostru, adica ce destinatie sa aibe terenurile noastre: rezidential sau extinderea polului de business din zona de Nord? Zona fiind foarte ravnita, cu padure, acces facil la cele doua autostrazi catre munte si mare si alte facilitati pentru investitori, presiunile sunt din toate partile: unii vor case, altii ansambluri rezidentiale cu blocuri inalte si altii vor centre de business.

-nu au importanta puzurile de sector, totul trebuie reglementat la nivel de PUG care este in lucru ( ceea ce este adevarat, PUGul este constitutia in urbanism)

Urmeaza sa stabilim o intalnire cu dlTanase Stamule, cu mai multi proprietari din zona.

Indiferent de tipul intalnirii: directa sau pe platforma zoom ( datorita starii de alerta), va rog sa imi trimiteti mesaj cu intentia de participare ca sa pot pregati detaliile logistice ( grupul de participanti direct sau link, etc)

Comentarii

comments