De ce a cazut ieri PUZ-ul + sugestie intrebat personal consilieri!


SHARE daca iti place!

Mai multe surse ne-au spus ca PNL-ul a primit ordin expres sa NU voteze PUZ-ul. Acest lucru l-am aflat cu 2-3 ore inainte de votarea PUZ-ului si s-a confirmat in timpul sedintei efective.

influenta

Totodata, in discutiile pe care membrii PNL le-au avut cu ceilalti consilieri, au mai determinat cativa sa se abtina (de exemplu 2 de la PSD).

In plus, daca PDL-ul nu ar fi plecat in corpore cu 10 minute inainte de votarea PUZ-ului si ar fi votat AFIRMATIV (cum a declarat dl. Silviu Vaduva inainte), atunci am fi avut 14 + 9 PDListi = 23 voturi. Nu ar fi fost suficient sa treaca, dar totusi…. Oricum, nu a fost deloc frumos din partea lor (ca sa fiu finut).

Noua ne trebuie 27 voturi pozitive. Avem nevoie de voturile PNL, altfel acest PUZ nu va trece niciodata, mai ales ca onor consilierii nu se deranjeaza sa vina toti cei 52 la sedinta….

Nu de alta, dar banuiesc ca e greu sa parchezi la PMB masini precum cele 3 Porsche Cayenne, 3 Range Rover, 1 Mercedes M Classe, 1 Audi A8, 1 Touareg, 1 BMW X5, etc, etc care apar la fiecare sedinta de consiliu.

 

Este inacceptabil cum ranchiuna purtata de conducerea PNL lui Chiliman poate sa ajunga la asemenea dimensiune. Sa iti bati joc de mii de proprietari, de pe 20% din suprafata sectorului 1, doar ca sa te razbuni pe o singura persoana este oribil.

SUGESTIA 1:

Daca doriti sa va transmiteti gandurile si opiniile prin mail sau telefonic CONSILIERILOR apropo de acest deznodamant partial, este DREPTUL DUMNEAVOASTRA LEGAL. Dumneavoastra i-ati ales si puteti sa ii intrebati „DE CE S-A INTAMPLAT ASTA?”

http://pmb.ro/institutii/cgmb/componenta/consilieri/consilieri.php

Nu de alta, dar data viitoare cand PUZ-ul va fi in sedinta, sa stiti cum sta treaba….

SUGESTIA 2

Trimiteti cate un mail in nume personal tuturor televiziunilor din aceasta tara (in special celor de stiri), in care sa spuneti parerea dvs despre ce s-a intamplat ieri! Dureaza 5 minute.

Saptamana urmatoare ne vom intalni toti proprietarii, sa vedem ce este de facut.

Multumesc

 

Comentarii

comments