Dna Clotilde Armand are o postare referitoare la lipsa asfaltului in sectorul 1….dar din pacate nu e vorba de noi….e vorba de strazi care au deja buget pentru investitii pentru apa si canal in 2020…or fi fost facute exproprieri? Ce puz or avea acolo?Stie cineva?


SHARE daca iti place!

Adio străzi de pâmânt în Sectorul 1!

Sectorul 1 are cele mai multe străzi neasfaltate din București deși aici este cea mai bogată primărie din România. Unii locuitori așteaptă de peste 20 de ani să trăiască în condiții decente. Acum, de vorbe și campanii politice sunt sătui oamenii. Eu voi lupta să nu mai existe nicio stradă de pământ în Sectorul 1. Îmi asum asta. Și eu cred că reușim. Nu ducem lipsa banilor. Faptele lipsesc.

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 23 iunie 2020

https://www.primariasector1.ro/download/buget-2020/033/18.pdf

In buget puteti vedea sumele alocate de Primaria sector 1 in capitolele Alimentare cu apa pg 32 si Capitol canalizare pg 35. Nu stiu daca mai sunt si alte surse pentru realizarea investitiilor in utilitati pentru str Liliacului, Bujorului si Nuferilor. Cui ii pasa de viata noastra, de expunerea la epidemii datorate lipsei apei si canalizarii, de riscul de incendiu …de faptul ca suntem marginalizati?

Comentarii

comments