Intalnire pe data de 1 iulie 2019 cu consilierii USR din Consiliul Local sector 1 pentru deblocarea situatiei din zona noastra


SHARE daca iti place!

Buna ziua, Asociatia Cartier Padurea Baneasa va invita luni 1 iulie 2019 , ora 19, in fata la Felicity la intalnirea cu membrii USR ai Consiliului Local al Primariei sector 1. Va asteptam sa discutati cu consilierii ca sa putem si pe linie politica sa deblocam zona: sa fie aduse utilitatile in baza PUG sa nu asteptam ani de zile pana se aproba puz coordonator si apoi puz pentru strazi si apoi expropriere si abia peste niste ani sa avem si noi canalizare si apa si drumuri. Speram ca poate consilierii USR vor putea misca lucrurile, prin interventie politica, pentru ca cei de la PSD in numele carora in 2016, s-a angajat dl Tudorache ca daca il votam, pana la sfarsitul mandatului vom avea canalizare si drumuri…. asteptam sa fiti prezenti sa va exprimati doleantele ca dansii sa poata interveni in proxima sedinta de consiliu in interesul nostru. E o sansa , sa o valorificam!

Comentarii

comments

Filed under: Articole

Comments

 1. cirease spune:

  Ar fi bine ca acest mesaj sa il postati pe FB domnului primar Tudorache!
  Cat despre consilierii USR sa nu uitam fuga doamnei Clotide de acum 3 ani!….

 2. Dan spune:

  Si cu cadastrele deplasate ce facem d-na Mitu ? Le refaceti sau vreti sa ramana zona blocata in continuare ?

  • Diana Mitu spune:

   Domnule Dan, cred ca glumiti cand ma intrebati daca refac eu cadastrele deplasate. Asta e treaba proprietarilor in raport cu oficiul de cadastru. Ceea ce pot sa va spun ca vecinul de la Agatului colt cu Piscu Nou a facut masuratorile pentru ca la dansul in zona dispare drumul, si sustine ca desi pe planse cadastrul dansului apare deplasat , in teren nu se confirma! Si eu persoanl, in 2016 am avut o problema de eroare de sistem ( disparuse dosarul vechi din anul 2000) si nu mai exista geometria locului terenului meu. Dupa 16 audiente si reclamatii din martie pana in iulie, am ajuns sa obtin refacerea gratuita si s-a gasit si baza de date veche….dar trebuie interes si perseverenta!! Explicatia pe care mi-a dat-o atunci in 2016 cineva de la cadastru este ca atunci cand s-a schimbat softul de gestiune cadastrala prin 2008-2009 nu mai stiu, au aparut erori de conversie de date generate de sistem ( si asa au fost preluate in plansa cadastrala de la puz nord din 2014), pentru cei care aveau deja cadastrele inregistrate inainte de schimbarea softului, iar pentru cei care au inregistrat ulterior s-a pornit cu aceste referinte gresite. sigur oficiul de cadastru nu vrea sa recunoasca situatia ( greseala) si vrea ca proprietarii sa isi refaca pe cheltuiala lor cadastrele. Asta inseamna, nu numai ca nu isi recunosc greseala dar mai incaseaza si bani suplimentari in bugetul lor ca sa isi poata da prime pentru merite deosebite! singurul care poate confirma sau infirma acesta situatie este dl Radu de la Lora care a folosit plansele cadastrale la puzul din 2004. eu am o plansa de la acel puz si nu se vede nicio deplasare de terenuri.

   • Dan spune:

    Stimata doamna,

    Intelegeti ca din cauza cadastrelor eronate nu se pot face cadastrele strazilor si astfel nu se pot aduce utilitatile ?

    Intelegeti ca zona Agatului, Piscul Nou va fi blocata pana cand proprietarii cu cadastrele eronate (printre care si dvs.) vor binevoii sa plateasca rectificarea cadastrelor ?

    Intelegeti ca singurele masuratori si cadastre care conteaza sunt cele din baza de date de la ANCPI si ca nu conteaza ce masuratori faceti atata timp cat ele nu sunt avizate de ANCPI ?

    Intelegeti ca proprietarii cu cadastrele eronate trebuie sa plateasca rectificarea acestora chiar daca greseala aprtine si oficiului de cadastru ? Preferati sa tineti blocata zona pentru mai putin de 1.000 de lei, cat costa rectificarea unui cadastru ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *