Intalnirea cetatenilor cu dl Primar Tudorache pentru deschiderea accesului spre Cartierul Padurea Baneasa prin Drumul Stegarului

Ca urmare a nenumaratelor demersuri insistente ale Asociatiei Cartier Padurea Baneasa,  de a ne intalni cu dl Tudorache, iata ca in sfarsit de la cabinetul primarului, s-a confirmat

intalnirea cu cetatenii pentru marti 22 mai 2018 ora 10 la intersectia Drumul Stegarului cu Piscul Pietrei si Drumul Regimentului.

La audienta de luni 14 mai 2018, dl Fodoroiu Cosmin  dirctor de investitii in PS1 a confirmat verbal, ca se poate face Stegarului …in baza PUG, nu e nevoie de PUZ!

Vor participa dl Tudorache si mai multi directori din primarie. Oricum, pentru ce care nu stiu deja, lucrarile de pichetare si curatare vegetatie pentru a fi folosit Drumul Stegarului pentru acces spre zona Drumul Agatului, Lapus, Muntele Gaina sunt efectuate  deja aproape pe jumatate. Domnul primar o sa comunice in cat timp vom ajunge acasa prin Jandarmeriei – Regimentului – Stegarului si nu va mai fi nevoie sa ocolim 18 km pana acasa si alte lucruri foarte interesante.

Va asteptam in numar cat mai mare . Multumim

Comitetul Director al Asociatiei Cartier Padurea Baneasa

PS maine Asociatia Cartier Padurea Baneasa are audienta la dna Firea , Primar General al PMB, dupa ce am fost in audienta la mai multi directori din PMB.