Intalnirea cetatenilor cu dl Primar Tudorache pentru deschiderea accesului spre Cartierul Padurea Baneasa prin Drumul Stegarului


SHARE daca iti place!

Ca urmare a nenumaratelor demersuri insistente ale Asociatiei Cartier Padurea Baneasa,  de a ne intalni cu dl Tudorache, iata ca in sfarsit de la cabinetul primarului, s-a confirmat

 

intalnirea cu cetatenii pentru marti 22 mai 2018 ora 10 la intersectia Drumul Stegarului cu Piscul Pietrei si Drumul Regimentului.

 

La audienta de luni 14 mai 2018, dl Fodoroiu Cosmin  dirctor de investitii in PS1 a confirmat verbal, ca se poate face Stegarului …in baza PUG, nu e nevoie de PUZ!

Vor participa dl Tudorache si mai multi directori din primarie. Oricum, pentru ce care nu stiu deja, lucrarile de pichetare si curatare vegetatie pentru a fi folosit Drumul Stegarului pentru acces spre zona Drumul Agatului, Lapus, Muntele Gaina sunt efectuate  deja aproape pe jumatate. Domnul primar o sa comunice in cat timp vom ajunge acasa prin Jandarmeriei – Regimentului – Stegarului si nu va mai fi nevoie sa ocolim 18 km pana acasa si alte lucruri foarte interesante.

 

Va asteptam in numar cat mai mare . Multumim

Comitetul Director al Asociatiei Cartier Padurea Baneasa

 

PS maine Asociatia Cartier Padurea Baneasa are audienta la dna Firea , Primar General al PMB, dupa ce am fost in audienta la mai multi directori din PMB.

 

Comentarii

comments

Filed under: Articole

Comments

  1. Cristian Taraze spune:

    Inteleg ca Primaria Sectorului 1 nu mai are unde sa arunce gunoiul si sa decis sa-l puna pe Drumul Stegarului..Inteleg ca in asta constau promisiunile D-lui Primar? Unde sunteti D-na Diana sa luati atitudine?? Sau chiar dumneavoastra ati cerut acest lucru??

  2. Cristian Taraze spune:

    Daca tot am inceput prin a transforma Drumul Stegarului in groapa de gunoi a zonei, folosind in loc de piatra pe drum, resturi de gunoaie, beton concasat si criblura(un alt rezid), propun ca si canalizarea sa fie facuta tot ecologic si propun hartia reciclata pentru aceasta..

    Doamne Ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *