INTALNIREA DLUI PRIMAR TUDORACHE CU LOCUITORII CARTIER PADUREA BANEASA


SHARE daca iti place!

Ieri 22 mai 2018 ora 10 , la initiativa Asociatiei Cartier Padurea Baneasa de a se organiza o intalnire cu locuitorii din cartierul nostru, dupa nenumarate solicitari de audienta ale dlui Roman, membru in comitetul Director al asociatiei, in sfarsit dl. Primar Tudorache impreuna cu directorul de investitii dl Fodoroiu si alti sefi de departamente din primarie ( cadastru, politia locala, ADP etc) au venit la noi in zona. Si ca sa zic asa, au venit si cu rezultate foarte incurajatoare pentru noi:

  1. in data de 14 mai IGJR a comunicat Primariei sector 1 ca s-a incheiat procesul de omologare a poligonului UM 0260 si zona de siguranta nu mai este necesara. ZONA DE SIGURANTA PRIN CARE SE INDUSESE O SARCINA PE TERENURILE NOASTRE: NU MAI EXISTA!!!!! Teoretic se pot initia demersurile in vederea obtinerii autorizatiilor de construire.
  2. lucrarile de defrisare si deschidere Drumul Stegarului deja au ajuns la 80%. Avem in sfarsit sansa ca in cateva luni sa ajungem acasa prin Jandarmeriei -Regimentului-Stegarului , adica parcurgand 2,5 km si nu 18 km !
  3. in doua saptamani vom primi calendarul lucrarilor de investitii in vederea extinderii retelei de apa, canal eventual gaze si energie electrica
  4.  vom  discuta cu Asociatia de Proprietari din Felicity pentru identificarea de solutii pentru construirea unei gradinite
  5. nu in ultimul rand l-am informat pe dl primar despre amfiteatrul din padure, unde inainte de razboi aveau loc spectacole in aer liber si am solicitat sa fie reactivat ( drumetia prin padure a fost interesanta, dar am ratat localizarea:( )
  6. maine 24 mai ora 20 interviu dl Tudorache la postul TV Realitatea pe tema dezvoltarii Cartierului Padurea Baneasa, va invitam sa trimiteti cat mai multe intrebari

Va multumim tuturor celor ce ati avut incredere in echipa Asociatiei Cartier Padurea Baneasa, care a facut eforturi uriase de timp, energie, implicare si de ce nu si eforturi financiare pentru a participa la intalniri la IGJR, MAI, PMB , la PS1 , la managerul de proiect PUG, la city managerul municipiului Bucuresti si urmeaza si alte institutii pentru a debloca zona .

 

Aveti mai jos poze si inregistrari de ieri. Ascultati cu atentie mesajul lui primar

 

https://www.youtube.com/watch?v=sYw7JnuwhVk&feature=youtu.be

 

 

Comentarii

comments