Pastrarea impozitelor la acelasi nivel pentru 2013


SHARE daca iti place!

La sfarsitul anului trecut am rasuflat usurati ca CGMB a hotarat ca impozitele pentru terenuri pe 2013 sa NU se mareasca. Teapa!

Pe 3 ianuarie, cand ca niste cetateni hiper-model eu si sotia ne-am platit impozitele, tanti de la casierie ne-a zambit si ne-a spus ca oricum se vor mari, indiferent de ceea ce au hotarat cei de la CGMB(!?). Si va trebui atunci sa platim diferenta, desi am platit in avans pentru tot anul (!?)

bani

Azi, 24 ianuarie, am fost pe la Primarie, si am depus 2 acte:

– petitia semnata de 48 de proprietari (care am depus-o si la Primaria Sectorului 1 in decembrie 2012), referitoare la MENTINEREA la acelasi nivel a taxelor, pe principiul: „De 5 ani de zile nu putem sa ridicam nici un cotet pe terenurile noastre, va ia mama dracului daca ne mai puneti sa mai si platim in plus. Aprobati-ne PUZ-ul, daca vreti impozite!

– o cerere sa iau cuvantul la sedinta CGMB de pe 29 ianuarie, cand al 3-lea lucru pe ordinea de zi este „3. Proiect de hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale în Municipiul Bucureşti, începând cu anul 2013 ” (multumiri lui Robert Ene pentru avertizare!)

Din ce am vorbit cu vreo 2 sefi de departamente din primarie, inclusiv de la Venituri, am sesizat o deschidere, combinata cu o surprindere destul de mare cand au citit petitia.

Va tinem la curent!

Comentarii

comments