STIRE DE ULTIMA ORA: VARIANTA PROIECT RETEA DE APA SI CANALIZARE. Ne bucuram ca se pregateste o noua investitie imobiliara in zona noastra


SHARE daca iti place!

In afara de traseul discutat ieri la PS1, cu statia de pompare ape uzate la Drumul Piscul Corbului-cu Drumul Piscul Nou, mai exista si varianta bransarii retelei de apa-canalizare si pluviala de la Centura. Am aflat ca exista posibilitatea amenajarii unei statii de pompare in apropiere de Centura, unde PMB detine un teren si sunt discutii sa se cedeze o suprafata catre PS1. Astfel ar putea fi preluat debitul de canalizare din str Muntele Gaina si Drumul Agatului. Acum ramane de vazut care varianta va fi mai usor de gestionat tehnic cand se va face proiectarea.

Oricum ideea e se pare ca se doreste protejarea sanatatii populatiei asa cum militam de ani de zile cu Asociatia Cartier Padurea Baneasa, cu petitii si audiente la diverse institutii ale statului: Primaria de sector, Primaria Capitalei -Directia de Investitii si Utilitati, Prefectura, Secretariatul Guvernului, Corpul de Control al Primului Ministru etc.

La Apa Nova la audienta din 9 august, impreuna cu dl Roman, le-am pus pe masa domnilor directori o sticla de apa de la robinetul din Felicity si le-am cerut sa bea si dansii aceasta apa infestata, pentru ca au dat in 2007 aviz in vederea obtinerii autorizatiei de construire a unui ansamblu (de 1200 apartamente din care s-au construit doar 324 apartamente) declarand prin avizul dat, ca au in extindere reteaua de apa si canalizare. Si nu s-a mai extins nimic 14 ani…..Acum se pare ca nu mai sunt doar promisiuni cum facea dl Tudorache ca sa stam cuminti sa nu mai ne agitam, ci chiar se doresc pornite actiunile.

Solicitati cat mai multe certficate de urbanism pentru construire!

https://serviciionline.sectorulunu.ro/#/bpmInstanceView?domainId=80&moduleId=2

Digital e foarte usor!

Va sunt necesare: planuri 1:500 si 1:2000 a terenului, pe care le poate scoate digital un cadastrist cost 80 lei, extras de carte funciara cost 20 lei, un mic memoriu de arhitectura care este usor de facut sunt modele pe internet, si cererea propriu zisa si o taxa modica de cativa lei. Pentru a va defini obiectivele certificatului de urbanism va recomandam sa consultati lista de certificate de urbanism emise, unde sunt trecute obiectivele de investitie si raspunsul primariei. Abia vedeti ce intentii de dezvoltare sunt in zona. De exemplu un nou complex de vile se va construi pe o parcela intre Drumul Agatului si Muntele Gaina.

https://www.primariasector1.ro/info-urbanism.html

Nu este nevoie sa platiti 200-300 euro unui urbanist!

Pastrati-i pentru a completa tariful la PUD-uri ca sunt obligatorii dupa cum a zis dl viceprimar Paiusi!

Comentarii

comments