Puz coordonator este singura noastra sansa ca dupa 20 de ani sa avem investitii in infrastructura


SHARE daca iti place!

Declaratie soc a dlui Primar Tudorache: ”La partid s-a stabilit sa nu mi se dea avize de la ministere pentru PUZ Coordonator! Blocati PUZ! Iar eu nu pot sa trag retele in zona de Nord, unde am blocuri fara canalizare (Complexul Felicity), construite de pe vremea celuilalt primar!”

Dl Primar ar fi trebuit sa spuna public ca neadoptarea puzului coordonator nu ii afecteaza numai pe locuitorii din Complexul Felicity, ci si pe cele circa 600 de persoane care locuiesc in zona, si pe miile de proprietari care platesc impozite uriase pentru terenuri reglementate ca si curti constructii in zona Cartier Padurea Baneasa, care nu pot fi construite.

https://www.dcnews.ro/act-bomba-semnat-de-pnl-tudorache-uitati-hartia-este-penal_749516.html

Ce actiuni propuneti sa faca Asociatia Cartier Padurea Baneasa pentru sustinerea PUZ Coordonator , ca sa putem avea retele de apa si canal, iar strazile sa fie asfaltate si sa putem sa ne construim casele in baza acestui PUZ Coordonator in tot Cartierul Padurea Baneasa?

Comentarii

comments

Filed under: Articole

Comments

 1. Luigi Cosma spune:

  Morala ? Votati-ma la viitoarele alegeri locale si va rezolv toate doleantele …!Evident , avand si consiliu local rosu bubonic … Nu ca daca vine insu’ ala , Stamule , va fi mai bine ..In acest caz , pe proprietatile noastre , isi va paste oile consangeanul sau , Gygy Bekale . Oricum o dai , iesim nasol. Problema urbanizarii zonei , cu siguranta o vor rezolva nepotii nostri . Sau fii lor . Sanatate tuturor . Luigi Cosma, proprietar teren in Drumul Plaiul Campinei .

 2. Aurelian spune:

  Buna ziua,

  Nu cred asa ceva dar ma informez. Eu am depus cerere de urbanism pt constructie zilele trecute pt Piscul pietrei, este prima oara cand depun, nu stiu cum va fi. Daca mai sunt proprietari pe aceasi strada as dori sa ne cunoastem.

 3. Robert Ene spune:

  1. Parafrazand mesajul anterior al dlui Luigi Cosma, principala cazua este faptul ca am ales un primar incompetent. Nu are importanta daca X sau Y dintre noi a votat efectiv sau nu pentru dl. Tudorache. Are insa mare importanta faptul ca am fost naivi. Vedeti chiar aici, cateva stiri mai jos, bucuria cu care a fost primit protocolul semnat cu Tudorache inainte de alegeri. Apoi cautati corespondenta email din mai 2016, in care am avertizat ca acel protocol este doar o pacaleala electorala. Am fost combatut, prompt si acid.
  Iata-ne acum, 4 ani mai tarziu, cu zero evolutie a zonei. Acelasi Tudorache – care a semnat protocolul si care gaseste scuze pentru lipsa de actiune si interes – a sifonat intre timp vreo 10 milioane de Euro (este inutil sa pierd vremea pentru a gasi valoarea exacta) in Catedrala Neamului. Si nu il da nimeni in judecata pentru faptul ca a utilizat banii Sectorului 1 in scopuri care aduc zero beneficii sectorului. Iar noi am mai imbatranit inca 4 ani.

  2. De cateva ori (si in special prin anul 2013 – din nou, revedeti corespondneta email) am tot sustinut necesitatea unei actiuni in justitie, pentru a rezolva problema blocajului zonei. Am mai revenit de cateva ori cu aceasta idee, pe care inca o consider singura cale reala care ar putea rezolva problema in cursul vietii noastre. Sau a celora dintre noi inzestrati de soarta cu viata lunga.
  Iarasi, de fiecare data, a fost de preferat calea lobby-ului. Iata ca astazi ne bucuram cu totii de „roadele” acestei abordari.

  3. Multi dintre noi au imbatranit. Sau au obosit. Sau si-au croit intre timp viata in alt fel, un fel in care terenul din Baneasa nu mai conteaza.
  Noroc ca domnul Cosma are nepoti. Unii dintre noi nu au. Sau nici macar nu mai sunt. Au murit.
  Dar poate ne mai pacaleste domnul Tudorache inca o data. Noua ne place sa ne dam bine pe langa autoritati. Ne este si frica si lene sa ne implicam intr-o actiune in justitie.

  • Diana Balasescu (Mitu) spune:

   Da era o solutie actionarea in instanta pentru tergiversarea adoptarii puz. Eu personal am experimentat: am dat in judecata primaria , dar judecatorul a dat dreptate primariei. Am pierdut si timp si bani, am fost singura in acest demers. Asa ca acum e
   singura solutie sa sustinem puzul. Grupul Usr e hotarat sa blocheze puzul, au alta viziune de dezvoltare a zonei noastre. Asa ca daca nu ne unim macar acum, iar nu vom avea ani de zile puz. Dupa cum am zis acolo unde sunt suspiciuni sa hasureze zonele si sa le reglemententeze ulterior , fie prin instanta fie prin acord comun, dar noi sa mergem inainte.

 4. Catalin spune:

  Stim care este viziunea grupului USR despre PUZ? Au publicat ceva pe undeva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *